петак, 10. октобар 2014.

Семинар: Јавни наступ и вештина говорништва у Регионалној привредној комори Крушевац

Говор је вештина која издваја човека од свих других животињских врста и која представља основ свеукупне комуникације човека. Правилно овладавање вештином говорништва и јавног наступа ће вас издвојити и издигнути од просечног појединца, који незапажен пролази кроз свет и чије идеје, квалитети и могућности ретко бивају запажени и препознати од друштва као потенцијал вредан наше пажње.

Апсолутно свима је потребно да овладају барем основама говорништва и јавног наступа! Било да се бавите јавним послом, политиком, медијима, било да сте професор или менаџер, продавац или угоститељ, да ли вам је циљ да наступате и говорите пред масама људи, управним одборима предузећа, држите продајне презентације групама или појединцима, или само да се допаднете девојци/дечку у кафићу, или да одобровољите свог професора да вам да пролазну оцену, јавни наступ и вештина говорништва је оно што ће направити кључну квалитативну разлику између вашег успеха или неуспеха.

За све ове и друге животне ситуације је потребно да знате добро говорити, храбро наступити, брзо размишљати и јасно се изражавати.

Да бисте овладали свим овим, посетите једнодневни семинар, или учествујете у вишедневном курсу Јавни наступ и вештина говорништва!

Семинар у Крушевцу реализоваће се у Регионална привредна комора Крушевац у понедељак 13. октобра са почетком у 18 часова. Предавач је Борис Теодосијевић, потпредседник Менсе Србије.

2 коментара:

  1. Мојот живот вреди да живеам удобно за мене и за моето семејство сега и навистина никогаш не сум видел толку добро што ми се покажало во животот бидејќи поминував низ проблем толку сериозен бидејќи мојот син наиде на страшна несреќа последните две недели, а докторот вели дека треба да направи деликатна операција за да може повторно да оди, а јас не можев да ги платам сметките, потоа вашата операција отиде во банка да позајми и ме одби велејќи дека немам кредитен рејтинг, од таму трчам во татко ми и тој не можеа да помогнат, тогаш кога ги прелистував одговорите на Yahoo и наидов на заемодавачот, г-дин Педро, кој нудеше заеми по прифатлива каматна стапка, немав друг избор освен да се обидам и изненадувачки, сето тоа беше. како сон, добив заем од 110.000,00 УСД за да ја платам операцијата на мојот син, а потоа да добијам удобен бизнис за да ми помогне и јас да одам. Му благодарам на Бога денес е добро и можеш да одиш и работиш и товарот е подолг на мене повеќе и можеме добро да се храниме и моето семејство е среќно денес и си реков гласно ќе тагувам во светот на чудата од Бога до мене преку овој богобојазлив заемодавач, г-дин Педро и јас би го советувале секој кој има вистинска и сериозна потреба од заем да го контактира овој богобојазлив човек на ...... pedroloanss@gmail.com

    Ви благодарам

    ОдговориИзбриши