петак, 10. октобар 2014.

Семинар: Јавни наступ и вештина говорништва у Регионалној привредној комори Крушевац

Говор је вештина која издваја човека од свих других животињских врста и која представља основ свеукупне комуникације човека. Правилно овладавање вештином говорништва и јавног наступа ће вас издвојити и издигнути од просечног појединца, који незапажен пролази кроз свет и чије идеје, квалитети и могућности ретко бивају запажени и препознати од друштва као потенцијал вредан наше пажње.

Апсолутно свима је потребно да овладају барем основама говорништва и јавног наступа! Било да се бавите јавним послом, политиком, медијима, било да сте професор или менаџер, продавац или угоститељ, да ли вам је циљ да наступате и говорите пред масама људи, управним одборима предузећа, држите продајне презентације групама или појединцима, или само да се допаднете девојци/дечку у кафићу, или да одобровољите свог професора да вам да пролазну оцену, јавни наступ и вештина говорништва је оно што ће направити кључну квалитативну разлику између вашег успеха или неуспеха.

За све ове и друге животне ситуације је потребно да знате добро говорити, храбро наступити, брзо размишљати и јасно се изражавати.

Да бисте овладали свим овим, посетите једнодневни семинар, или учествујете у вишедневном курсу Јавни наступ и вештина говорништва!

Семинар у Крушевцу реализоваће се у Регионална привредна комора Крушевац у понедељак 13. октобра са почетком у 18 часова. Предавач је Борис Теодосијевић, потпредседник Менсе Србије.

1 коментар: